Subaru Hace Car Kft. Szerviz - 1172 BUDAPEST, RÉTIFARKAS UTCA 5

Váltás nagyobb térképre

ELÉRHETŐSÉGEINK

CÍMÜNK: 1172 Budapest, Rétifarkas utca 5.

TELEFON: 06 30 919 8414

EMAIL: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

HACE CAR KÖZÖSSÉG:

Hace Car Facebook

Felkészülés a télre !

Szeretnénk felajánlani az érdeklődők és kedves ügyfeleink részére a téli átállásra vonatkozó átvizsgálási akciónkat. Ezen akciónk tartalmazza a gépkocsija ingyenes átvizsgálását, ellenőrizzük a fékeket, futóművet, világítási rendszert és persze nem utolsó sorban a gumik állapotát.

Továbbá kedvező áron átcseréljük  nyári gumiabroncsait télire. Amennyiben még nem rendelkezik téli abronccsal, esetleg a régi már nem alkalmas a feladata ellátására, kérésére segítünk kiválasztani a megfelelő téli abroncsot és ha igényli, kedvező áron be is szerezzük azt. Mint az már közismert, a nyári abroncsok 7 celsius fok alatt jelentősen veszítenek a tapadásukból, további használatuk a balesetek elkerülése végett ezen hőfok alatt már nem javallott! Ne várja meg, míg az első hó lehull, mert olyankor ahogyan minden évben lenni szokott, az élet felbolydul, mindenki elkezd kapkodni és ilyenkor általában ezekre az egyszerű pár perces feladatokra is napokat, heteket kell várni a szervizek hirtelen leterheltsége miatt. 

Ha Ön időben szeretne felkészülni a télre, elkívánja kerülni a sorban állást, nincs más teendője, minthogy időpontot egyeztet velünk, a többit bízza ránk!

Várjuk szeretettel és további kellemes őszt kíván a Hace Car csapata.

© 2012 | Design és Fejlesztés: TámWEB | Minden jog fenntartva.