SZOLGÁLTATÁSAINK

Szervizünkben a következő szolgáltatások lehetségesek:

Subaru Hace Car Kft. Szerviz - 1172 BUDAPEST, RÉTIFARKAS UTCA 5

Váltás nagyobb térképre

ELÉRHETŐSÉGEINK

CÍMÜNK: 1172 Budapest, Rétifarkas utca 5.

TELEFON: 06 30 919 8414

EMAIL: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Gumiszerviz

A gumiabroncs a kerék és útburkolat rugalmas és jól tapadó kapcsolatát biztosító elem mely közvetlenül érintkezik a talajjal. A nem megfelelő profilmélységű, leeresztett és rossz minőségű gumi veszélyes.

GUMIABRONCS SZEREPE

A gumiabroncs a kerék és útburkolat rugalmas és jól tapadó kapcsolatát biztosító elem mely közvetlenül érintkezik a talajjal. A felületén elhelyezett mintázat segíti a gépkocsi gyorsítását, fékezését, javítja a kanyarstabilitást és csökkenti a kerekek csúszását.

GUMIABRONCS CSERÉJE

Nyári gumiabroncsokat télen 7 fok alatt ajánlott lecserélni, mivel a hideg aszfalton nem képes biztonságosan tapadni, havas-jeges úton pedig veszélyes a használatuk.
Ha a téli gumiabroncsokat száraz, sima úton használjuk, akkor rezonancia hatások alakulnak ki, sőt a gépkocsi stabilitása is csökken, ezért a téli időszak eltelte után (7 fok felett) ajánlott a téli abroncsokat nyárira átszereltetni.

GUMIABRONCS PROFILMÉLYSÉG

Téli és nyári mintázat esetén is 1,6 mm a törvényileg előírt minimális profilmélység. Azt azonban érdemes tudni, hogy egy téli abroncs 4 mm-es profilmélység alatt már nem tölti be kielégítően a szerepét ezért további használatuk nem, vagy csak gondos odafigyeléssel és visszafogott menettempóval javasolt. A nyári abroncsoknál - főleg a nagy teljesítményű gumik esetén - a biztonsági határ a 3 mm. A gumi egyenletes kopottsága esetén a profilmélység csökkenése tapadási problémákhoz és a víz rosszabb elvezetéséhez vezethet. Olyan gumiabronccsal, amelynek a profilmélysége 3 mm körül van, összefüggő vízréteggel borított úton már 35 - 40 km/h sebességgel sem biztonságos a közlekedés!

LEVEGŐNYOMÁS

Az előírt levegőnyomás be nem tartása a gépkocsi stabilitását veszélyesen befolyásolja és a gumiabroncs élettartamát is nagymértékben csökkenti. A gumiabroncsok levegőnyomását azok hideg állapotában ellenőrizzük! Nagysebességű utazáskor, melegben a súrlódástól és a beton vagy aszfalt sugárzó hőjétől a gumiabroncsok erősen felmelegednek. Ilyenkor a gumiabroncsban a levegőnyomás is jelentősen megnövekszik. Az ellenőrzéskor ezt a "felesleges" levegőmennyiséget nem szabad kiengedni az abroncsból, mert lehűléskor a normális levegőnyomás visszaáll.

ABRONCS CENTÍROZÁS

A kiegyensúlyozatlan abroncs egy bizonyos sebesség felett vibrációkat kelt, a jármű rázkódását okozva. Ez pedig az abroncsok idő előtti és szabálytalan kopását, valamint a jármű felfüggesztésének szükségtelen kopását idézi elő. A gumiabroncsok a felszerelésekor, illetve a javításukat követő visszahelyezésükkor elvégezzük azok megfelelő centrírozását. A gumiabroncsok kiegyensúlyozottságát a rezgés első jeleinek megjelenésekor ellenőriztetni kell!

A nem megfelelő profilmélységű, nem jól felfújt és rossz minőségű gumiabroncs is egy élet ára is lehet.

CORGHI A2020

CORGHI A 2020 kerékszerelő jellemzői:

A Ferrari, valamint a Maserati márkaszervizek kizárólagos szervizberendezés beszállítója, komoly szerepet töltött be a motorsportban is, pl. a Forma 1-ben és a WRC-ben is.

 • 10"-23" méretű kerekek
 • Alacsony oldalfalú és Slick gumiabroncsok szerelése
 • WDK jóváhagyás a defekttűrő és nagy sebességű kerekekhez
 • Felni típushoz állítható oldallenyomó
CORGHI EM 7480 kerékkiegyensúlyozó jellemzői:

CORGHI EM 7480

 • 1"-30" max. kerékátmérő
 • 20" max. kerékszélesség
 • 1 gr-os mérési pontosság
 • Rejtett súly program (ragasztott súly küllő mögé helyezve)
 • Teljes kerékdiagnosztika 2 szonárral (felni + abroncs)
 • Oldalirányú elhúzás vizsgálat
 • Kerékütés program

 

ÁRAINKRÓL ÉRDEKLŐDJÖN TELEFONON!

© 2012 | Design és Fejlesztés: TámWEB | Minden jog fenntartva.