SZOLGÁLTATÁSAINK

Szervizünkben a következő szolgáltatások lehetségesek:

Subaru Hace Car Kft. Szerviz - 1172 BUDAPEST, RÉTIFARKAS UTCA 5

Váltás nagyobb térképre

ELÉRHETŐSÉGEINK

CÍMÜNK: 1172 Budapest, Rétifarkas utca 5.

TELEFON: 06 30 919 8414

EMAIL: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Tuning

A tuning nem csak az optikáról és jól kinéző alkatrészek becsavarozásáról szól, hanem tervezésről és gondos megépítésről. Vállaljuk továbbá versenyautók megépítését és szervizelését is.

Sokan ajánlanak gyors teljesítmény növekedést, azonban egy jól megtervezett és megépített, tuningolt autónak több mindenre képesnek kell lennie, nem csak a következő lámpa gyorsabb elérésére. Mi olyan autókat alkotunk, amik nem csak erősek lesznek, hanem biztonságosak is maradnak.

Utcára tervezett turbófeltöltős autók tuningolása sok ember számára pofon egyszerűnek tűnhet: megemelteti a turbó és a benzin nyomást, beszereltet egy direkt szűrőt és felrakat egy nagy átmérőjű kipufogórendszert. Azonban az így megnövekedett teljesítmény csak a következő lámpa elérésének idejét rövidíti le, biztonságban megállni és az úton maradni már nehezebb lesz ezek után. A motor mellett a futómű, a fék módosítása és sportosabb gumiabroncsok felszerelése javallott.
Egy utcai sportautó illetve egy épített versenyautó üzemeltetése nagyobb költséget emészt fel, ezen autók alkatrészei nagyobb igénybevételnek vannak kitéve, így a gyorsabb kopás miatt gyakrabban kell őket cserélni, javítani.
Összetettebb tervezést igényel egy minden szempontból megerősített gépjármű megépítése, melyet szerelőink több éves tapasztalattal és hozzáértéssel végeznek el szervizünkben.

A tuningvilág legismertebb alkatrészgyártóinak termékpalettája elérhető Ön számára akár azonnal készletről vagy maximum néhány hetes beszerzési határidővel.

ÁRAINKRÓL ÉRDEKLŐDJÖN TELEFONON!

© 2012 | Design és Fejlesztés: TámWEB | Minden jog fenntartva.